Näin VOIMALAN hankinta menee

Kaikki alkaa yhteydenotosta Meihin Puhelimella tai sähköpostilla. (Yhteystiedot vielä artikkelin alla)

Tämän jälkeen Me otamme asiakkaaseen yhteyttä ja sevitämme perusasiat . Jos käy selväksi, että olemme samalla asialla, pyrimme sopimaan arviointikäynnin kohteessa.

Kohteessa suoritamme tarpeelliset mittaukset, tarkistukset ja kuvaukset liittyen paneelien asennukseen. Lisäksi varsinaisen sähköverkkkon liitettävyyskelpoisuus tarkistataan. Lisäksi kerromme jo tässä vaiheessa mahdollisten lupien ja ilmoitusten tarpeen, ja miten ne hoidetaan. Enimmäkseen Me pystymme hoitamaan kaikki ilmoitukset, mutta joissain tapauksissa asikaan on myös itse ilmoitettava asiasta viranomaisille. Puhumme myös alustavasta hinnasta joka varmistuu kun varsinainen tarjous tehdään. Nykyään myös RAHOITUS on mahdollista kuluttaja- asiakkaille. Esittelemme myös aurinkojärjestelmän eri osia aina tarpeen mukaan, jotta asiakas saa kokonaisen kuvan mitä on tarjolla ja mitä Hän oikeasti tarvitsee.

Arviontikäynti on MAKSUTON.

Tiedot kerättyämme voimme valmistella varsinaisen tarjouksen, Normaalisti noin 1 työpäivä. Tarjous on nk. avaimet käteen tarjous, joka sisältää asennukset ja järjestelmän käyttöönoton, mahdolliset lisätarvikkeet, nosturin käytön ym. 

Opastamme myös mahdollisen rahoituksen hankinnassa tarpeen niin vaatiessa.

Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, tilaamme tuotteet samantien ja normaali sesonkin aikaan toimitusaika on ollut noin 1-2 vko. Tuotteet toimitetaan suoraan kohteeseen. Kun tavarat ovat paikalla, aloitamme asennukset 1-2 pv aikataululla. Perusasennus kestää tavallisesti 1-2 työpäivää kohteesta ja voimalan koosta riippuen. AURINKOSÄHKÖN tuottaminen voi alkaa.

NÄIN yksinkertaista se oikeasti on. Ota yhteyttä ja laitetaan aurinkosähköä tulemaan.

SÄHKÖPALVELU LAAKKO

Puh. 040 5709 101,  s-posti sahkopalvelulaakko@gmail.com

KR-SUUNNITTELU

Puh. 0400 459 353, s-posti kr.myynti@gmail.com

 

KR- SUUNNITTELU

PUKKISALMENTIE 96
19510 LEPSALA
0400459353 kr.myynti@gmail.com
Luotu Webnodella